BARBĂ ȘI MUSTAȚĂ

 

Când discutăm despre barbă & mustață, cu siguranță putem afirma că acestea sunt elemente definitorii ale aspectului facial în cazul bărbaților.

La bărbați, zone de barbă cu densitate redusă sunt întâlnite frecvent. De asemenea, firele de păr pot fi absente în zone cu cicatrici postacnee sau după traumatisme prin tăiere sau intervenții chirurgicale.
Deși firele de păr transplantate sunt diferite față de pilozitatea facială, ele se integrează foarte bine în regiune, iar diferențele sunt puțin sau deloc perceptibile.

Serviciile oferite de noi

CONSULTAȚIE ȘI DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

TRICHOTEST

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL - DHI

IMPLANT DE PĂR ROBOTIC - ARTAS

IMPLANT DE PĂR HIBRID

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR LUNG

IMPLANT DE SPRÂNCENE

IMPLANT DE BARBĂ

IMPLANT PĂR LA FEMEI

CELLENIS

mezoterapie

MEZOTERAPIE

TRATAMENTE LASER

COMPARĂ METODELE

Starea ta de bine începe aici!

Contactează-ne telefonic, pe WhatsApp sau completează formularul on-line!

 +40723518585

Mereu am considerat că barba este un element de masculinitate și evidențiere. Deși m-am chinuit mulți ani, nu am reușit niciodată să ajung la acea barbă pe care mi-o doream pentru că părul meu facial nu era suficient de des. Acum, după transplantul meu de barbă sunt super încântat și fericit că pot să-mi aranjez barba așa cum vreau. Un detaliu care mi-a schimbat mult viața în bine și mi-a dat mult mai multă încredere în mine ca bărbat. De aceea recomand oricui are aceeasi problema și nemulțumire să facă acest pas cu încredere și să apeleze la Transylvania Hair Clinic pentru că sunt o clinică foarte serioasă, cu un personal foarte profesionist și aparatură de ultimă generație în dotare! Mulțumesc incă o dată tuturor celor din clinică!

I.P, 43 ani, Pitești

Sănătatea părului tău este misiunea noastră!

24/7 DISPONIBILITATE. PROGRAMĂRI FLEXIBILE. CONSULTAȚIE ONLINE.

+40723518585

info@transylvaniahairclinic.ro

Republicii 56, 400489, Cluj-Napoca, Romania