CELLENIS

Cellenis, tratamentul cu plasmă bogată în trombocite, este de asemenea cunoscut și sub denumirea de “terapia vampir”.

În ceea ce privește căderea părului, această metodă este efectivă si poate fi utilizată în 2 cazuri diferite si anume:

1. Pentru încurajarea creșterii părului și îmbunătățirea calității acestuia. Este nevoie de o mostră din sângele pacientului(procedură similară cu donarea de sânge), pe care o trecem printr-un proces de centrifugare. Acest proces are rolul de a separa trombocitele(tip de celule sanguine) de restul plasmei pentru a obține o formă cât mai concentrată de depunere în mostră. Această plasmă bogată în trombocite este mai apoi injectată în scalpul pacientului, printre firele de păr subțiat. Precum terapia cu laser de joasă intensitate, PRP este un tratament benefic in zonele cu păr subțiat, dar după un anumit nivel de pierdere a părului s-ar putea să fie prea târziu pentru această metodă. În general, femeile reprezintă majoritatea pacienților care apelează la acest tip de tratament deoarece părul lor se subțiază de cele mai multe ori și nu ajung la stadiul de chelie, așa cum o fac majoritatea bărbaților. În mod normal, într-o perioadă de 3 luni trebuie efectuate 3 tratamente și pentru a menține beneficile sale, pacientul are nevoie de 1-2 tratamente pe an.

2. Alternativ sau suplimentar, terapia vampir poate fi folosită după efectuarea unui transplant de păr, pentru a accelera vindecarea și creșterea parului. De asemenea poate ajuta la întărirea firelor de păr existente din zona efectuării transplantului. Procedura se realizează la fel ca și în primul caz, excepția fiind facută de faptul că de această dată va fi doar 1 singur tratament, în cadrul căruia PRP se va injecta la începutul procedurii în zona primitoare a transplantului.

Întrebari și răspunsuri utile cu privire la Cellenis:

  • Cât de dureros este tratamentul?

Deoarece este vorba de injecții, poate exista un mic disconfort, dar în acest sens se poate aplica o anestezie locală.

  • Care sunt principalele beneficii?

Ca și în cazul terapiei cu laser de joasă intensitate, principalele beneficii sunt creșterea în volum și întărirea firelor de păr mai subțiri.

  • Cât timp se mențin rezultatele?

Dacă tratamentul reprezintă un succes, pentru a menține rezultatele este necesar să-l repetați 1 dată sau de 2 ori pe an.

  • Cât de des poate fi efectuat tratamentul?

Inițial sunt necesare 3 tratamente pe parcursul a 3 luni, iar ulterior, pentru a menține rezultatele putem repeta procedura de maxim 2 ori pe an.

  • Trebuie acordat un anumit timp de vindecare înainte de a face duș sau a lua contact cu apa în general?

Nu este necesar să acordați un anumit timp de vindecare, activitațile normale de zi cu zi se pot relua imediat după finalizarea procedurii.

  • Cât costă acest tratament?

Prețul tratamentului este de 250 EUR per tratament individual, dar există și pachete de 4 ședințe plătite în avans la prețul de 750 EUR.

  • Există efecte secundare?

În timpul procedurii poate exista un mic disconfort, iar ulterior poate apărea puțină roșeață pentru o scurtă perioadă de timp.

Serviciile oferite de noi

CONSULTAȚIE ȘI DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

TRICHOTEST

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL - DHI

IMPLANT DE PĂR ROBOTIC - ARTAS

IMPLANT DE PĂR HIBRID

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR LUNG

IMPLANT DE SPRÂNCENE

IMPLANT DE BARBĂ

IMPLANT PĂR LA FEMEI

CELLENIS

mezoterapie

MEZOTERAPIE

TRATAMENTE LASER

COMPARĂ METODELE

Starea ta de bine începe aici!

Contactează-ne telefonic, pe WhatsApp sau completează formularul on-line!

 +40723518585

Nici nu am crezut că rezultatelor injecțiilor cu PRP pot fi atât de eficiente! După doar 3 ședințe am observat stoparea căderii părului și o revigorare a firelor de păr. Vă îndemn să apelați cu încredere la această procedură!!!!!

F.A, 49 Ani, Cluj-Napoca

Pacient

Sănătatea părului tău este misiunea noastră!

24/7 DISPONIBILITATE. PROGRAMĂRI FLEXIBILE. CONSULTAȚIE ONLINE.

+40723518585

info@transylvaniahairclinic.ro

Republicii 56, 400489, Cluj-Napoca, Romania