IMPLANT DE PĂR ROBOTIC ARTAS

TRANSYLVANIA HAIR CLINIC este singurul centru din sud-estul Europei în care este disponibilă tehnica de transplant de păr asistat robotic ARTAS.

Transplantul de păr asistat robotic poate fi o opțiune pentru pacienții care au nevoie de minim 1200 unități foliculare (grefe),  până la 2500 unități, pentru a fi eficient că și cost. Dacă sunt necesare mai mult de 2500 unități foliculare, intervenția se poate realiza în 2 zile consecutive.

Transplantul de păr asistat robotic aduce o serie de avantaje față de metodele tradiționale, tehnica “strip” și tehnica FUE.

  • Recoltarea grefelor este precisă, robotul identifică toate firele de păr din zona donatoare și le selectează doar pe cele mature, fără a deteriora firele din jurul celor recoltate.
  • Nu există riscul de a recolta în exces dintr-o zona, eliminând astfel riscul de a apărea “petece” cu densități diferite.
  • De asemenea, nu vă exista cicatricea liniară din zona cefei, care apare prin metoda “strip”.
  • Recoltarea grefelor se face cu precizie maximă, iar timpul necesar este mult mai redus, oboseala care poate apărea la medici și tehnicieni este eliminata.
  • După prelucrarea și sortarea grefelor, robotul ARTAS realizează o hartă pentru implantare la nivelul zonei receptoare, țînând cont de firele existente, care nu vor fi deteriorate.
  • Orificiile în care se implantează grefele sunt realizate în urma unor calcule precise, la o densitate optimă, pentru a asigura rezultate naturale, stabile în timp.

Robotul ARTAS aduce cea mai avansată tehnică pentru transplant de păr disponibilă în acest moment în lume.

Serviciile oferite de noi

CONSULTAȚIE ȘI DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

TRICHOTEST

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL - DHI

IMPLANT DE PĂR ROBOTIC - ARTAS

IMPLANT DE PĂR HIBRID

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR LUNG

IMPLANT DE SPRÂNCENE

IMPLANT DE BARBĂ

IMPLANT PĂR LA FEMEI

CELLENIS

mezoterapie

MEZOTERAPIE

TRATAMENTE LASER

COMPARĂ METODELE

Starea ta de bine începe aici!

Contactează-ne telefonic, pe WhatsApp sau completează formularul on-line!

 +40723518585

Am ales această clinică pentru că execută proceduri de implant de păr robotic ARTAS, despre care m-am documentat și am constatat că este cea mai avansată procedură în acest domeniu la nivel mondial în momentul de față. M-am simțit foarte special să am parte de același tratament la Cluj-Napoca, ca și în Londra, Paris, New York, Dubai sau Singapore. Acum, la un an și două luni distanță de la implant sunt extrem de mulțumit de alegerea facută. Recomand cu încredere Transylvania Hair Clinic!

A.S, 45 ani, Timișoara

Sănătatea părului tău este misiunea noastră!

24/7 DISPONIBILITATE. PROGRAMĂRI FLEXIBILE. CONSULTAȚIE ONLINE.

+40723518585

info@transylvaniahairclinic.ro

Republicii 56, 400489, Cluj-Napoca, Romania