IMPLANT DE PĂR LA FEMEI

În ceea ce privește transplantul de păr la femei, există o tehnică numită transplant de păr micro FUE.

Tehnica aceasta constă în luarea foliculilor de păr în mod individual din zona donatară și transplantarea lor în zonele solicitante cu ajutorul înțepăturilor. Diamentrul înțepăturii este ales variat intre 0.6mm sau 0.75mm, deoarece femeile au firul de păr mai subțire.

Dacă numărul de grefe care urmează să fie transplantate este mai mic de 2000 și transplantul se realizează în zona frunții, atunci nu este necesară înlăturarea completă a părului, ci doar zona donatoare este rasă, pe o porțiune mică, în partea superioară a cefei, între urechi.
În cazul în care numărul de grefe care urmează să fie transplantate este mai mare de 2000 și zona de transplant este situată în partea superioară, atunci este posibil să fie necesară înlăturarea completă a părului. Această decizie este luata doar în urma unei examinări concrete.

Timpul pe care trebuie să îl alocați acestei proceduri și să fiți în atenția Transylvania Hair Clinic pentru consultație, analize, intervenția propriu-zisă și verificarea reacțiilor ulterioare procedurii este de 3 zile. După 2 zile de la intervenție vă puteți relua activitățile normale fără a fi nevoie de prea multe restricții.

Cauzele pierderii părului la femei pot fi multiple așa că am alcătuit o listă cu cele mai des întâlnite 10 astfel de cauze:

1. Alopecia androgenă: Este cea mai frecventă cauză existentă, fiind prezentă la aproximativ 20% dintre femei. Aceasta reprezintă căderea ereditară a părului, respectând un model tipic de subțiere difuză asupra scalpului central.

2. Alopecia Areata: Aceasta duce la pierderea parțială a părului de pe scalp, dar și a celui din sprâncene. Este o boală recurentă și cauza să rămâne necunoscută.

3. Telogen Effluvium: În acest caz este vorba despre pierderea părului pe întreaga suprafață a scalpului, iar că și cauze ea poate fi cronică, dar și acută, în urma unui eveniment cu un grad foarte ridicat de stres(deficiență dietetică severă, pierderea masivă a sângelui în perioada menstruației, febră foarte ridicată).

4. Sindromul anagen: Este o afecțiune care determină părul să cadă foarte ușor înainte de finalizarea ciclului normal de creștere. Părul poate fi tras cu ușurință prin pieptănare sau periere normală.

5. Alopecia Cicatrice: Datorită cicatrizării unei zone a scalpului ajungem la căderea părului. Această afecțiune apare predominant la femei și se regăsește în partea superioară a scalpului. Femeile Afro ajung foarte des la această afecțiune deoarece își împletesc foarte des și puternic părul. De asemenea la femeile aflate în postmenopauza apare frecvent și cauza este asociata cu inflamarea foliculilor piloși și cicatrizarea ulterioară.

6. Hipotiroidismul: Pierderea părului neuniform și subțierea acestuia sunt cauzate des și de deficiența tiroidiană.

7. Trichotilomania: Aici este vorba despre tragerea compulsiva a părului, urmată de smulgere și apoi rezultând în timp alopecia de tracțiune și pierderea permanentă a părului.

8. Alopecia de tracțiune: Acoperirea și împletirea părului în mod frecvent și constant dăunează părului și scalpului și rezultă în căderea parului.

9. Sarcina: Căderea temporară a timpului este deseori causata și de modificările hormonale și stresul sarcinii.

10. Chimicalele: Tot la căderea părului pot să ducă în timp și unele substanțe chimice regăsite în produsele utilizate în saloanele de coafor.

Serviciile oferite de noi

CONSULTAȚIE ȘI DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

TRICHOTEST

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL - DHI

IMPLANT DE PĂR ROBOTIC - ARTAS

IMPLANT DE PĂR HIBRID

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR LUNG

IMPLANT DE SPRÂNCENE

IMPLANT DE BARBĂ

IMPLANT PĂR LA FEMEI

CELLENIS

mezoterapie

MEZOTERAPIE

TRATAMENTE LASER

COMPARĂ METODELE

Starea ta de bine începe aici!

Contactează-ne telefonic, pe WhatsApp sau completează formularul on-line!

 +40723518585

M-am confruntat cu problema căderii acute a părului pentru care am consultat diverși medici dermatologi și am urmat mai multe tratamente locale fără niciun rezultat. La recomandarea unui prieten medic am decis să apelez la Transylvania Hair Clinic. Acolo am fost consultată de către o echipă de medici dermatologi și chirurgi plasticieni care m-au impresionat prin profesionalismul și dedicarea lor. Diagnosticul a fost certificat printr-o biopsie și apoi am urmat mai multe ședințe de tratamente injectabile și cu toate ca îmi pierdusem aproape orice speranță, rezultatele au început să apară. Recomand cu încredere această clinică, și le mulțumesc în mod special doamnelor doctor Daria și Lavinia care s-au ocupat de mine.

A.M, 45 ani, Bucuresti

Sănătatea părului tău este misiunea noastră!

24/7 DISPONIBILITATE. PROGRAMĂRI FLEXIBILE. CONSULTAȚIE ONLINE.

+40723518585

info@transylvaniahairclinic.ro

Republicii 56, 400489, Cluj-Napoca, Romania