TRATAMENTE LASER

Tratamentul cu laser de joasă intensitate este o metodă sigură din punct de vedere al sănătății deoarece este o procedură non-invazivă, fără dureri și se poate realiza oriunde, chiar în confortul propriei case. Dacă vă expuneți scalpul în lumină la o anumită frecvență (650 nm), aceasta pătrunde în piele, stimulând astfel celulele de dedesubt să producă mai multă proteină. Un element cheie al părului este cheratina, derivată din proteină. Stimularea producției de proteină la nivelul scalpului întărește formarea cheratinei și a părului în sine, ceea ce ar putea duce la un volum mai mare.

Lumina este emisă prin intermediul unor mici surse de lumină individuale, aflate în interiorul unei benzi, căști, bonete sau prin intermediul unui dispozitiv portabil, cum ar fi un așa numit “lasercomb”. Tehnologia funcționează cel mai bine în zonele în care părul se subțiază, dar este încă prezent. Dacă părul s-a subțiat semnificativ dincolo de o anumită limită, atunci este puțin probabil ca această tehnologie să mai poată aduce un beneficiu semnificativ.

Combinația dintre laserul de joasă intensitate și Minoxidil poate fi destul de eficientă la femei, dar și la bărbații care nu doresc să utilizeze finasteridul.

TRATAMENTE LASER

Serviciile oferite de noi

CONSULTAȚIE ȘI DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

TRICHOTEST

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL - DHI

IMPLANT DE PĂR ROBOTIC - ARTAS

IMPLANT DE PĂR HIBRID

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR LUNG

IMPLANT DE SPRÂNCENE

IMPLANT DE BARBĂ

IMPLANT PĂR LA FEMEI

CELLENIS

mezoterapie

MEZOTERAPIE

TRATAMENTE LASER

COMPARĂ METODELE

Starea ta de bine începe aici!

Contactează-ne telefonic, pe WhatsApp sau completează formularul on-line!

 +40723518585

Lumea din jurul meu este impresionată de rezultatele transplantului meu de păr și lucrul acesta mă umple de încredere și mulțumire la adresa celor care s-au ocupat atât de profesionist de mine. Pe această cale Mulțumesc Transylvania Hair Clinic!

P.G, 44 Ani, Satu-Mare

Sănătatea părului tău este misiunea noastră!

24/7 DISPONIBILITATE. PROGRAMĂRI FLEXIBILE. CONSULTAȚIE ONLINE.

+40723518585

info@transylvaniahairclinic.ro

Republicii 56, 400489, Cluj-Napoca, Romania