IMPLANT DE SPRÂNCENE

Sprâncenele prin forma, orientarea și densitatea lor definesc forma feței și personalitatea individului. Aspectul sprâncenelor atrage atenția asupra ochilor de aceea un aspect plăcut, natural este un deziderat important.

Transplantul de sprâncene la Transylvania Hair Clinic poate să fie soluția optimă pentru defecte ale sprâncenelor fie datorită unei lipse de densitate, a unui țesut cicatricial sau chiar a lipsei totale a sprâncenei din cauze genetice sau de alte condiții.

Unii pacienți doresc acoperirea spațiilor goale, lipsite de păr cauzate de arsuri și căderea părului după tratamente medicale cum sunt chimioterapia sau iradierea.

Cauzele pierderii părului din sprâncene:

  • Supraexctractia este cea mai frecventă cauză de pierdere a părului din sprâncene. În timp se produce deteriorarea permanentă a foliculului de păr cu cicatrice consecutive și pierderea completă a părului.
  • Efectul nociv al creionului de sprâncene cu care este accentuată culoarea sprâncenelor. Neindepartarea produsului după utilizare, poate duce la pierderea părului din sprâncene.
  • Pierderea părului sprâncenelor poate fi asociată cu alopecia și alte boli sistemice, cum ar fi tulburările tiroidiene.
  • Există și cauze genetice de defecte ale sprâncenelor fie că sunt prea subțiri, că exista spații goale în sprâncene sau chiar pot să lipsească complet.

Transplantul / implantul de sprâncene poate fi o soluție radicală la toate aceste afecțiuni.

Este important se știut că această procedură de implant / transplant de sprâncene nu poate fi recomandată decât după un diagnostic și o evaluare a situației locale de către personalul specializat al Transylvania Hair Clinic.

Părul sprâncenelor este particular. Există câteva caracteristici ale părului sprâncenelor, pe care trebuie să le luăm în considerare la transplantarea părului pentru sprâncene:

  • părul iese din pori într-un unghi atât de ascuțit încât crește pe suprafața pielii. Acest lucru este diferit față de părul scalpului unde unghiul dintre păr și scalp este de 45-50 de grade.
  • părul sprâncenelor crește că șiruri individuale, fiecare bulb conține doar un fir de păr. La nivelul scalpului bulbii conțîn 2-3- 4 fire de păr
  • părul sprâncenelor are un ciclu de creștere foarte scurt ceea ce înseamnă că părul sprâncenelor crește abia în patru luni înainte de a intra în repaus și a cădea.

Transplantul de sprâncene trebuie să țînă cont de 2 lucruri importante:

  • Urmărirea tendinței de creștere a părului natural, adică a unghiului și direcției de creștere a firelor de păr din sprâncene.
  • Pentru a realiza un transplant de sprâncene de succes se vor folosi bulbi singulari, grefe cu 1 folicul.

Câte grefe sunt necesare pentru transplantul de sprâncene la Transylvania Hair Clinic?

Nu este un număr fix. Implanturile de sprâncene necesită 50-400 de bulbi la o sprânceană, cu o medie de 250-300 grefe unifoliculare. Acesta variază în funcție de situație, de numărul necesar pentru a acoperi cicatricea sau golul din sprâncene și numărul necesar pentru a restabili grosimea sau forma sprâncenelor.

Cât durează procedura de transplant de sprâncene?

Poate dura de la 4 la 6 ore în funcție de situație, de numărul de grefe necesare și de suprafața zonelor de acoperit. Chiar dacă este nevoie de un număr mai mic de grefe decât pentru restaurarea scalpului, este o procedura migăloasă care necesită atenție și precizie sporită.

Există efecte secundare ale transplantului de sprâncene?

Transplantul de sprâncene este o procedură simplă fără efecte secundare semnificative. Poate apărea edemul pleoapelor care să dureze1-3 zile, roșeata locală și /sau cruste mici în zona implantatata.

Cum evoluează după operație părul transplantat?

Firele de păr transplantate în zona sprâncenelor vor cădea în 3 sau 4 săptămâni, urmând ciclul normal al părului și apoi vă crește din nou în a patra lună după implantare urmând că după 6 luni, îndesirea sprâncenelor să devină evidentă.

Cât durează recuperarea și când pot să mă întorc la o viață normală după un transplant de sprâncene la Transylvania Hair Clinic?

După 5 zile, puteți reveni la viața normală fără a avea probleme care vă împiedică munca. Perioada de recuperare necesară după transplantul de sprâncene variază de obicei între 5-7 zile.

Ce trebuie să fac pentru o vindecare bună și cum să-mi îngrijesc sprâncenele după transplant?

Părul transplantat nu trebuie niciodată smuls.  Deoarece grefele provin din scalp și păstrează caracteristicile firelor de păr din zona donatoare  de obicei, acestea trebuiesc tunse la fiecare două săptămâni. Cea mai importantă este tăierea firelor de păr, uniform, împreună cu restul părului din sprâncene.

Cât costă operația de transplant de sprâncene la Transylvania Hair Clinic?

Costul începe de la 900 de euro și variază în funcție de complexitatea fiecărui caz.

Serviciile oferite de noi

CONSULTAȚIE ȘI DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

TRICHOTEST

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL - DHI

IMPLANT DE PĂR ROBOTIC - ARTAS

IMPLANT DE PĂR HIBRID

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR LUNG

IMPLANT DE SPRÂNCENE

IMPLANT DE BARBĂ

IMPLANT PĂR LA FEMEI

CELLENIS

mezoterapie

MEZOTERAPIE

TRATAMENTE LASER

COMPARĂ METODELE

Starea ta de bine începe aici!

Contactează-ne telefonic, pe WhatsApp sau completează formularul on-line!

 +40723518585

Ador rezultatul transplantului meu de sprâncene! Mă simt grozav și mult mai încrezătoare și pot sfătui din suflet pe oricine are probleme cu densitatea sau lipsa sprâncenelor să facă acest pas pentru că nu durează mult, nu este deloc complicat și rezultatele sunt încântătoare!

G.A, 42 Ani, Sibiu

Sănătatea părului tău este misiunea noastră!

24/7 DISPONIBILITATE. PROGRAMĂRI FLEXIBILE. CONSULTAȚIE ONLINE.

+40723518585

info@transylvaniahairclinic.ro

Republicii 56, 400489, Cluj-Napoca, Romania