IMPLANT DE PĂR LUNG

Noua metodă de implant de păr lung efectuată de Transylvania Hair Clinic este revoluționară și inovatoare deoarece spre deosebire de metodele anterioare, în acest caz nu este necesar sa vă radeți parul din zona donatoare! Procedura se realizează perfect chiar dacă zona din spate a capului este acoperită complet de păr.

Așadar, vă veți putea întoarce la activitățile normale de zi cu zi mai repede decât v-ați fi imaginat că este posibil după o prcedură de transplant de păr.

Utilizarea instrumentelor de ultimă generație, alături de expertiza chirurgilor noștri, fac ca extracția unităților foliculare să fie extrem de precisă chiar și in cazul zonelor capilare pline de păr.

Transylvania Hair Clinic folosește un instrument unic de extracție a unităților foliculare care poate să se rotească și să oscileze simultan, dar să și vibreze. Aceste tehnici pot fi utilizate separat sau împreună, în orice ordine, astfel rezultând proceduri mai rapide și foarte delicate în același timp.

Ca și în cazul metodelor FUE sau FUT, procedura implantului de păr lung FUE este de asemenea urmat de căderea părului, de obicei, după câteva săptămâni. În acest timp, rădăcina părului intră în faza de repaus, iar apoi, după aproximativ 3 luni produce păr nou și puternic. Rezultatul final este atins după aproximativ 8-12 luni.

Serviciile oferite de noi

CONSULTAȚIE ȘI DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

TRICHOTEST

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL - DHI

IMPLANT DE PĂR ROBOTIC - ARTAS

IMPLANT DE PĂR HIBRID

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR LUNG

IMPLANT DE SPRÂNCENE

IMPLANT DE BARBĂ

IMPLANT PĂR LA FEMEI

CELLENIS

mezoterapie

MEZOTERAPIE

TRATAMENTE LASER

COMPARĂ METODELE

Starea ta de bine începe aici!

Contactează-ne telefonic, pe WhatsApp sau completează formularul on-line!

 +40723518585

Poate părea nesemnificativ pentru cine nu are astfel de probleme, dar ador să-mi aranjez părul din nou! Mulțumesc celor de la clinică pentru profesionalism, dedicație și modul în care am fost tratată! Rezultatul este minunat!

A.M, 47 Ani, Iasi

Sănătatea părului tău este misiunea noastră!

24/7 DISPONIBILITATE. PROGRAMĂRI FLEXIBILE. CONSULTAȚIE ONLINE.

+40723518585

info@transylvaniahairclinic.ro

Republicii 56, 400489, Cluj-Napoca, Romania