PACIENȚI

Foto inainte si dupa cu rezultatele noastre dupa implant de par cu metoda DHI/ implant de par robotic ARTAS/ implant sprancene/ implant de par pe tesut cicatricial/ tratamente de par.

Implant de păr

Transplant de păr pe cicatrice

Transplantul de păr pe țesutul cicatricial este mai dificil și mereu o provocare, deoarece cicatricea este însoțită de o circulație diminuată a sângelui și de rigiditatea țesutului. Este uneori nevoie de două sau trei intervenții pentru a obține rezultate optime. Deși aceste intervenții nu sunt întotdeauna la fel de simple ca alte proceduri, există dovezi că pot avea succes. Atenția la detalii și experiența sunt esențiale pentru un transplant de păr de succes.

Implant de sprâncene

Foliculita decalvantă

  • Foliculita decalvantă este o inflamație cronică, neutrofilică, care are ca rezultat căderea părului. Afectează de obicei scalpul, adesea în jurul coroanei, dar poate afecta și zona bărbii, axilele, membrele și zona inghinala. Dacă nu se intervine la timp cu tratamentul, plăcile de alopecie devin cicatriciale, deci permanente. Afețiunea este considerată a fi rezultatul unui răspuns imun anormal la Staphylococcus aureus, deși acest lucru nu este încă dovedit.
  • Foliculita decalvantă afectează în principal bărbații în jurul vârstei de 40-50 de ani. Copiii nu sunt afectați.
  • Diagnosticul se stabilește pe baza aspectului clinic, examen bacteriologic și confirmat prin biopsie cutanată cu examen histopatologic.
  • Tratamentul constă atât în măsuri topice cât și sistemice. Include dezinfectante, antibiotice locale și sistemice, retinoizi și imunosupresoare.

Alopecia areata

Alopecia areata este o afecțiune autoimună care afectează foliculii de păr provocând căderea părului. În mod obișnuit, prezintă ca și arii bine definite lipsite de păr la nivelul scalpului, dar poate cauza căderea părului din toate zonele corpului, inclusiv barbă sau gene și sprâncene.
Riscul de alopecie areata pe parcursul vieții este de aproximativ 2%. Afectează atât copiii cât și adulții, indiferent de sex sau rasă. Se poate asocia și cu alte afecțiuni autoimune, de exemplu tiroidita autoimună, psoriazisul, vitiligo, diabetul zaharat. Este foarte important ca intervenția terapeutică să aibă loc cât mai rapid, pentru a opri progresia bolii și a obține rezultate cât mai bune.

Starea ta de bine începe aici!

Contactează-ne telefonic, pe WhatsApp sau completează formularul on-line!

 +40723518585

Mulțumesc din suflet echipei de la Transylvania Hair Clinic! De la primul telefon pentru informații, la stabilirea și realizarea consultației, la procedura propriu-zisă de transplant de păr și pâna la tratamentul de după procedură, am simțit în permanență că sunt în cele mai bune și profesioniste mâini!!!

S.A, 45 ani, Cluj-Napoca

Sănătatea părului tău este misiunea noastră!

24/7 DISPONIBILITATE. PROGRAMĂRI FLEXIBILE. CONSULTAȚIE ONLINE.

+40723518585

info@transylvaniahairclinic.ro

Republicii 56, 400489, Cluj-Napoca, Romania