IMPLANT BARBĂ

Majoritatea culturilor consideră barba că fiind un element care denotă masculinitate și are un rol important în definirea aspectului estetic al feței bărbaților.

Există nenumărați bărbați în întreaga lume care întâmpină dificultăți în creșterea părului din barbă sau mustață. În unele cazuri părul crește foarte puțîn în lungime, prezintă spații, nu are o densitate suficient de mare sau orice altă problemă individuală de acest gen.
În zilele noastre însă, tuturor bărbaților care se luptă cu aceste probleme, implantul de barbă sau mustață le oferă o soluție finală, datorită tehnologiei moderne și disponibilității experților în domeniu.

Cu echipa noastră medicală specializată și utilizând cele mai moderne și eficiente tehnologii în materie de implant de păr, satisfacem dorința clienților noștri de a obține forma finală a bărbii pe care o doresc din punct de vedere al naturaleții, formei și a densității.

Vă sfătuim să ne contactați pentru consultanță medicală de specialitate înainte de a lua o decizie cu privire la o procedură, deoarece există unele cazuri care pot fi tratate fără a fi nevoie de implant de barbă. La Transylvania Hair Clinic, vă oferim sfaturi și consultații specializate care au scopul de a vă clarifica incertitudinile în această direcție și a vă ajuta să obțineți forma pe care dumneavoastră o doriți.

Care sunt etapele de creștere a părului după implantul de barbă sau mustață?

  • După prima săptămână: veți observa că părul cade, ceea ce este normal.
  • După 2 până la 3 luni: începerea creșterii părului în zona de implantare.
  • După 4 până la 5 luni: Rezultatele vor deveni foarte vizibile.
  • După 7-8 luni: veți obține rezultatele finale ale implantului de barbă

Câte grefe ar trebui să fie implantate pentru a obține forma bărbii pe care o doresc?

Nu există un număr fix de grefe, ci ele variază în funcție de fiecare caz:

  • Dacă zona bărbii este lipsită în totalitate de păr, este necesar un număr de 4500-5000 de grefe.
  • Dacă este necesară o intensificare a părului în zonă, numărul vă fi de 3000-3500 de grefe.
  • Dacă scopul este umplerea spațiilor libere din barbă, vor fi necesare 1000-2000 de grefe.

Cât durează implantul de barbă și mustață la Transylvania Hair Clinic?

Pielea facială este mai flexibilă decât pielea scalpului, iar grefele sunt plantate încet pentru a permite un control maxim și un aspect natural al foliculilor. Timpul necesar pentru această procedură este de aproximativ 3-4 ore.

Care sunt rezultatele așteptate pentru implantul de barbă și mustață?

Echipa medicală de la Transylvania Hair Clinic are că scop să vă ofere cele mai naturale rezultate, deoarece acestea vor fi alături de dumneavoastră până la sfârșitul vieții. Dorim să oferim părului o creștere naturală pentru un aspect real și imposibil de distins intre părul natural și cel implantat.

Creșterea părului bărbii vă fi aceeași că și a părului de pe scalp?

Dacă vă îngrijorează gândul că părul implantat în barbă se vă dezvolta precum părul scalpului care este diferit în natura să, noi vă anunțăm că nu este nevoie să vă îngrijorați. Personalul medical de la Transylvania Hair Clinic vă asigură că părul implantat în barbă se vă dezvolta asemenea oricărui păr care crește pe față, având aceeași calitate și caracteristici.

Când pot să-mi rad barba după procedură?

Implantul de barbă sau mustață nu trebuie ras în primele 10 zile de după intervenție.

Este important de reținut că pierderea părului se vă produce la două săptămâni după operație și nu trebuie să vă faceți griji pentru că este normal pentru ciclul de păr, acesta urmând a crește din nou în a treia sau a patra lună după operație.

După două săptămâni de la operație, barba poate fi tăiată folosind foarfece, iar mașina de ras poate fi folosită după 5 luni de la procedură.

Ce sfaturi recomandăm pacienților după implantul de barbă sau mustață?

Pentru a oferi mai multă stabilitate grefelor din zona implantată, recomandăm că timp de două zile după operație să consumați mâncăruri confortabile pentru zona maxilarului, cum ar fi sucuri, supe sau alte lichide și alimente ușor de mestecat.

Care sunt efectele secundare ale implantului de barbă?

În cazul în care pacientul respectă instrucțiunile primite din partea medicilor noștri, efectele secundare ale implantului de barbă pot fi inexistente. Totuși în primele 5 zile după implant, este posibil că pacientul să sesizeze roșeață sau umflături în zona feței, deoarece este vorba despre o procedura chirurgicală și astfel de simptome sunt normale. Evident, medicii din cadrul Transylvania Hair Clinic vă vor informa cum să tratați aceste simptome pentru a trece peste ele în cel mai ușor mod posibil.

Tot la capitolul efecte secundare se încadrează și căderea părului deoarece este o parte normală a procesului. Acest efect apare datorită ciclului părului și nu necesită îngrijorare, deoarece în următoarele 2-3 luni părul vă crește din nou.

Cât durează întregul proces de implant barbă sau mustață?

Prima etapă a procesului necesită prezența dumneavoastră la Transylvania Hair Clinic pentru teste de sânge și pentru consultația cu ajutorul căreia vom decide împreună soluția perfectă la nevoia dumneavoastră.

A doua etapă are loc a doua zi când vom efectua procedura și ulterior vă recomandăm că restul zilei să-l dedicați odihnei, pentru o refacere cât mai eficientă.

Ultima etapă a acestei proceduri are loc în cea de-a treia zi când sunteți așteptat la clinica noastră pentru o verificare de rutină și îndepărtarea bandajului.

Serviciile oferite de noi

CONSULTAȚIE ȘI DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

TRICHOTEST

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL - DHI

IMPLANT DE PĂR ROBOTIC - ARTAS

IMPLANT DE PĂR HIBRID

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR LUNG

IMPLANT DE SPRÂNCENE

IMPLANT DE BARBĂ

IMPLANT PĂR LA FEMEI

CELLENIS

mezoterapie

MEZOTERAPIE

TRATAMENTE LASER

COMPARĂ METODELE

Starea ta de bine începe aici!

Contactează-ne telefonic, pe WhatsApp sau completează formularul on-line!

 +40723518585

Mereu am considerat că barba este un element de masculinitate și evidențiere. Deși m-am chinuit mulți ani, nu am reușit niciodată să ajung la acea barbă pe care mi-o doream pentru că părul meu facial nu era suficient de des. Acum, după transplantul meu de barbă sunt super încântat și fericit că pot să-mi aranjez barba așa cum vreau. Un detaliu care mi-a schimbat mult viața în bine și mi-a dat mult mai multă încredere în mine ca bărbat. De aceea recomand oricui are aceeasi problema și nemulțumire să facă acest pas cu încredere și să apeleze la Transylvania Hair Clinic pentru că sunt o clinică foarte serioasă, cu un personal foarte profesionist și aparatură de ultimă generație în dotare! Mulțumesc incă o dată tuturor celor din clinică!

I.P, 43 ani, Pitești

Sănătatea părului tău este misiunea noastră!

24/7 DISPONIBILITATE. PROGRAMĂRI FLEXIBILE. CONSULTAȚIE ONLINE.

+40723518585

info@transylvaniahairclinic.ro

Republicii 56, 400489, Cluj-Napoca, Romania