MEDICAMENTE & SUPLIMENTE NUTRITIVE

Medicamente

În ceea ce privește medicamentele care ajută în lupta cu căderea părului, Finasterid (Propecia sau alte mărci) sub formă de tablete este probabil cel mai eficient medicament pentru întărirea părului și stoparea căderii acestuia. Un alt tratament popular este Minoxidilul, cunoscut în întreaga lume sub numele de Regaine. Acesta se aplică sub formă de spumă sau loțiune. Există, de asemenea, o versiune în tablete care poate fi discutată cu dumneavoastră la consultație.

Suplimente nutritive

Când vine vorba despre suplimente nutritive, va spunem cu sinceritate că acesta este un domeniu al pieței în care, din păcate, s-ar putea să vedeți multe promisiuni exagerate și poate chiar vânzări eronate sau necorespunzătoare. Există un loc bine definit pentru aceste produse fără prescripție medicală ca parte a regimului dumneavoastră de tratament pentru căderea părului, atâta timp cât înțelegeți și vedeți rolul acestor produse ca fiind mai mult un rol de sprijin și nu soluția finală la problema dumneavoastră. Acestea reprezintă, de asemenea, o opțiune foarte bună în cazul în care căderea părului se află într-un stadiu foarte incipient sau dacă obiectivul este de a îmbunătăți calitatea firelor de păr existente. Majoritatea acestora sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

La Transylvania Hair Clinic, suntem în permanență în căutarea unor produse credibile și ne-am dorit sa punem la dispoziția dumneavoastră o listă de produse cu care ne simțim confortabil:

 

Serviciile oferite de noi

CONSULTAȚIE ȘI DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

TRICHOTEST

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL - DHI

IMPLANT DE PĂR ROBOTIC - ARTAS

IMPLANT DE PĂR HIBRID

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR LUNG

IMPLANT DE SPRÂNCENE

IMPLANT DE BARBĂ

IMPLANT PĂR LA FEMEI

CELLENIS

mezoterapie

MEZOTERAPIE

TRATAMENTE LASER

COMPARĂ METODELE

Starea ta de bine începe aici!

Contactează-ne telefonic, pe WhatsApp sau completează formularul on-line!

 +40723518585

Practic renunțasem la ideea de a avea un păr mai des, pe care să-l pot aranja cum îmi place. Întâmplător am aflat că există soluții la frustrarea mea chiar în Cluj-Napoca. După unele cercetări am ales să programez o consultație la Transylvania Hair Clinic și în urma analizelor părului meu specialiștii de acolo mi-au transmis ca un transplant de păr ar avea rezultate foarte bune în cazul meu. Astăzi sunt mai mult decât mulțumit și bucuros ca am ales să fac un transplant de păr chiar în orașul meu, foarte la îndemână.

M.O, 53 Ani, Cluj-Napoca

Sănătatea părului tău este misiunea noastră!

24/7 DISPONIBILITATE. PROGRAMĂRI FLEXIBILE. CONSULTAȚIE ONLINE.

+40723518585

info@transylvaniahairclinic.ro

Republicii 56, 400489, Cluj-Napoca, Romania