TRICHOTEST

TrichoTest reprezintă un test genetic inovator care oferă posibilitatea înțelegerii modului în care bagajul genetic influențează căderea părului și permite astfel medicilor să adapteze tratamentul în funcție de fiecare pacient.

Testul este bazat pe tehnologia de ultimă generație cu microarray AND și analizează 13 gene și 48 de variații genetice legate de alopecie. Acest lucru reprezintă cel mai mare progres în tratarea corectă a alopeciei, întrucât pacienții primesc un tratament personalizat.

 

TrichoTest analizează toți factorii implicați în căderea părului și anume metabolismul prostaglandinelor, inflamația, efectul androgen, circulația sângelui, sinteza colagenului, metabolismul vitaminelor și mineralelor și metabolismul factorilor de creștere.
TrichoTest este indicat a fi utilizat de către toți cei care doresc să înțeleagă modul în care genetica lor afectează tratamentul alopeciei, pacienți cu antecedente familiale de alopecie, precum și pacienții care au încercat diferite tratamente cu puțin sau fără success.
Testul trebuie efectuat o singură dată în viață pentru că rezultatele genetice nu se vor schimba pe durata vieții.
Rezultatele Fagron TrichoTest sunt reprezentate de un rezumat al caracteristicilor pacientului, o analiză genetică completă și explicație si tratament personalizat.
Cum se realizează TrichoTest?
TrichoTest se realizează simplu și facil, fără discomfort pentru pacient. Se recoltează o mostră de salivă din cavitatea bucală, ce conține ADN-ul pacientului. Odată cu această probă, pacientului i se va face și o anamneză privind medicamentația urmată, istoricul medical, obiceiurile alimentare și istoricul afecțiunilor din familie. Proba va fi apoi trimisă unui laborator specializat în astfel de analize.

CONSULTAȚIE ȘI DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

Serviciile oferite de noi

CONSULTAȚIE ȘI DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

TRICHOTEST

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL - DHI

IMPLANT DE PĂR ROBOTIC - ARTAS

IMPLANT DE PĂR HIBRID

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR LUNG

IMPLANT DE SPRÂNCENE

IMPLANT DE BARBĂ

IMPLANT PĂR LA FEMEI

CELLENIS

mezoterapie

MEZOTERAPIE

TRATAMENTE LASER

COMPARĂ METODELE

Starea ta de bine începe aici!

Contactează-ne telefonic, pe WhatsApp sau completează formularul on-line!

 +40723518585

Noul meu aspect cu un păr mai bogat mi-a îmbunătățit semnificativ viața! Grijile, stresul și nemulțumirile la acest capitol au dispărut și de aceea mă bucur că am apelat la serviciile Transylvania Hair Clinic și le sunt pe deplin recunoscător!

S.L, 35 ani, Cluj-Napoca

Sănătatea părului tău este misiunea noastră!

24/7 DISPONIBILITATE. PROGRAMĂRI FLEXIBILE. CONSULTAȚIE ONLINE.

+40723518585

info@transylvaniahairclinic.ro

Republicii 56, 400489, Cluj-Napoca, Romania