IMPLANT DE PĂR FUT

Metoda implantului de par cunoscuta sub numele FUT se bazeaza pe transplantul unitatilor foliculare. Această metodă presupune recoltarea părului pentru transplant prin îndepărtarea unei singure benzi din scalp din zona donatoare. Testată de zeci de ani, FUT, este cea mai frecvent întalnită metoda de extracție la nivel mondial. Totodată aceasta este cea mai rapidă metodă de extracție.

La Transylvania Hair Clinic, transplantul de păr prin metoda FUT durează în mod normal câteva ore și se realizează într-o singură zi. 

Cum se realizează mai exact extractia FUT?

Din zona donatoare, mai exact zona de spate a capului(ceafă), se recoltează o fâșie subțire de piele cu unitățile foliculare care urmează să fie transplantate. Acest proces durează aproximativ 30 de minute și se realizează sub anestezie locală. Chirurgii de la Transylvania Hair Clinic sunt experimentați și lucrează cu cea mai mare grijă, îndemânare și pricepere. 

Printre avantajele metodei de extracție FUT se numără faptul că este rapidă, nu necesită raderea completă sau a unei zone mari din cap și este delicată cu rădăcinile de păr extrase. Acest lucru ajută la regenerarea și creșterea ulterioară a părului și permite obținerea unor rezultate de cea mai bună calitate.

Pregătirea rădăcinilor de păr extrase se realizează folosind microscoape de înaltă rezoluție pentru a extrage rădăcinile(unitatile foliculare), în grupurile lor naturale din fâșia de păr. Acest proces trebuie realizat cu rapiditate, dar în același timp, cu cea mai mare precizie, pentru a transplanta cât mai prompt unitățile foliculare. Timpul cât mai redus al procedurii asigură o rată de succes mai ridicată a creșterii mai rapide a părului ulterior. 

În timpul perioadei dintre extracție și transplant, rădăcinile de păr sunt păstrate într-o soluție nutritivă specială. Aceasta ajută procesul de creștere deoarece le imunizează împotriva tulburărilor de creștere. Între timp, medicul pregătește zona de transplant cu mici incizii.

Ultimul pas al procedurii presupune transplantarea propriu-zisă a unităților foliculare pe zonele dorite, predefinite de chelie sau cu păr rarefiat. La Transylvania Hair Clinic, prioritatea noastră principală este obținerea unui rezultat cât mai natural și evident, permanent. Chirurgii noștri experimentați folosesc instrumente de precizie deosebit de fine și țin cont de direcția de creștere, de structura părului și de orice vârtej de pe scalp atunci când fac inciziile. Aceste detalii fine, împreuna cu priceperea și îndemânarea deosebită a medicilor noștri, contribuie la o densitate deosebit de mare a părului.

Pentru liniștea dumneavoastră vă aducem la cunoștință că în timpul procedurii de transplant de păr veți fi conștient. Puteți de asemenea să dormiți, să ascultați muzica preferată sau chiar să dialogați cu echipa noastră medicală. Vă veți bucura de o atmosferă relaxantă, lipsită de agitație, emoție sau stres. În plus, puteți lua gustări, bea apă sau puteți merge la toaletă în orice moment.

IMPLANT DE PĂR FUT

Serviciile oferite de noi

CONSULTAȚIE ȘI DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

TRICHOTEST

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL - DHI

IMPLANT DE PĂR ROBOTIC - ARTAS

IMPLANT DE PĂR HIBRID

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR LUNG

IMPLANT DE SPRÂNCENE

IMPLANT DE BARBĂ

IMPLANT PĂR LA FEMEI

CELLENIS

mezoterapie

MEZOTERAPIE

TRATAMENTE LASER

COMPARĂ METODELE

Starea ta de bine începe aici!

Contactează-ne telefonic, pe WhatsApp sau completează formularul on-line!

 +40723518585

Datorită părului meu rar și a liniei acestuia aflată într-o semnificativă retragere, în ultimii ani mulți oameni cu care am interacționat nu credeau că vârsta mea este reala. Toată lumea sugera ca aș fi cu 8-10 ani mai în vârstă și acest lucru m-a măcinat și a inceput să mă frustreze. Simțeam nevoia de a avea un păr mai natural și care să fie mai potrivit vârstei mele. Transylvania Hair Clinic a reușit sa-mi îndeplinească dorința și datorită lor astăzi părul meu arată mai bine decât aș fi sperat vreodată!

R.G, 41 Ani, Cluj-Napoca

Sănătatea părului tău este misiunea noastră!

24/7 DISPONIBILITATE. PROGRAMĂRI FLEXIBILE. CONSULTAȚIE ONLINE.

+40723518585

info@transylvaniahairclinic.ro

Republicii 56, 400489, Cluj-Napoca, Romania