De ce Transylvania Hair Clinic?

La Transylvania Hair Clinic abordăm fiecare pacient în parte cu o metodologie complexă, bazată pe un istoric medical detaliat și o examinare a scalpului folosind instrumente de diagnostic și imagistică de ultimă generație, precum fotografiile computerizate și dermatoscopia Fotofinder.

Dacă este indicat, se efectuează teste de sânge pentru a detecta orice dezechilibre sau deficiențe care ar putea contribui la căderea parului. În protocol pot fi incluse și testarea genetică inovatoare sau biopsia cutanată pentru un diagnostic de mare acuratețe.

  • Clinica noastră pune accentul pe cele mai înalte standarde de calitate si profesionalism.
  • Ne mândrim cu medici supraspecializați în patologiile părului, acreditați internațional pentru a efectua transplant de păr, membri ai societăților europene și mondiale de specialitate.
  • De asemenea clinica noastră are o abordare multidisciplinară bazată pe colaborarea dintre medici specialiști dermatologi și chirurgi plasticieni.
  • Echipa noastră este una complexă, formată din asistenți medicali și tehnicieni cu peste 15 ani de experiență în domeniul transplantului de păr, dobândită în clinici de specialitate din Elveția.
  • Transylvania Hair Clinic este singura clinică din România care oferă transplant de păr robotic și asistat robotic ARTAS. Avantajele utilizării unui astfel de robot sunt resimțite în mod special la precizia foarte ridicată a recoltării și implantării grefelor. Totodată rata de supraviețuire a grefelor este foarte înaltă, de peste 98%, riscul de apariție al cicatricilor este redus și procesul de recuperare este mult mai rapid.
  • Totodată, în cadrul clinicii noastre veți beneficia de cele mai noi tehnici de transplant de păr, inclusiv FUE sau DHI și veți avea mereu posibilitatea de a selecta cea mai potrivită metodă pentru fiecare pacient în parte. Cel mai important avantaj al procedurii de transplant de păr DHI este faptul că oferă control deplin asupra unghiului, adâncimii și poziționării grefelor, astfel obținând rezultate care vor arăta absolut natural.

Serviciile oferite de noi

CONSULTAȚIE ȘI DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

TRICHOTEST

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL - DHI

IMPLANT DE PĂR ROBOTIC - ARTAS

IMPLANT DE PĂR HIBRID

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR LUNG

IMPLANT DE SPRÂNCENE

IMPLANT DE BARBĂ

IMPLANT PĂR LA FEMEI

CELLENIS

mezoterapie

MEZOTERAPIE

TRATAMENTE LASER

COMPARĂ METODELE

Starea ta de bine începe aici!

Contactează-ne telefonic, pe WhatsApp sau completează formularul on-line!

 +40723518585

În urmă cu 4 ani am efectuat un implant de păr în Turcia. În primii doi ani rezultatul a fost foarte bun, dar dupa aceea părul meu a început să se rărească semnificativ. Am căutat răspunsuri online și apoi m-am programat la o consultație pentru evaluare în vederea unui nou implant de păr. Le sunt recunoscător medicilor de la Transylvania Hair Clinic pentru explicațiile oferite. Pentru cei interesați vă sugerez să vă informați foarte bine înainte de o astfel de procedură! Eu am aflat că densitatea nu este totul și prezervarea resurselor din zona donatoare este esențială dacă doriți să vă bucurați și de o a doua șansă!!!!!!!

M.C, 37 Ani, Cluj-Napoca

Sănătatea părului tău este misiunea noastră!

24/7 DISPONIBILITATE. PROGRAMĂRI FLEXIBILE. CONSULTAȚIE ONLINE.

+40723518585

info@transylvaniahairclinic.ro

Republicii 56, 400489, Cluj-Napoca, Romania