IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR 

Ce este FUE – SAFIR?

Metoda FUE este cea mai utilizată tehnică de IMPLANT DE PĂR.  Această procedură asigură un rezultat natural. Astăzi, avem posibilitatea utilizării altor dispozitive speciale cu lame SAFIR pentru a face inciziile / canalele în care vor fi implantați foliculii de păr.

TRANSPLANTUL DE PĂR cu SAFIR este o inovație care perfecționează metoda FUE prin folosirea unor lame din piatră prețioasă numită safir.

În timpul recoltării firelor de păr prin metoda FUE, bulbii sunt extrași unul câte unul din zona donatoare folosind un ac de 0,6 – 0,8 – 1 mm diametru.

În zona receptoare se deschid micro-canale, care pot fi efectuate fie cu  lame de oțel fie sunt utilizate lame de safir. Lamele de safir oferă avantajul deschiderii unor canale în formă de “V” și nu de “U” așa cum se întâmplă în metoda FUE cu lame de oțel. Marele avantaj al metodei FUE – SAFIR – SAPPHIRE este posibilitatea obținerii unei densități mai mari în zona receptoare și o vindecare mai bună. Nu este sângerare și canalele pot fi făcute mai aproape unul de altul.

Unghiul de implatare joaca un rol foarte important în obținerea unui rezultat natural, pentru că oferă orientarea și densitatea părului.

Metoda FUE – SAPPHIRE – SAFIR este cea mai avansată tehnică FUE deoarece are următoarele avantaje incontestabile în calitatea vindecării și rezultatului :

  • Sângerare redusă cu mai puține cruste
  • Se reduce timpul de vindecare
  • Nu rezultă cicatrice vizibile
  • O densitate mai mare cu un rezultat natural

Care sunt avantajele implantului de păr FUE – SAFIR?

  • Traumatism minim:

Principalul beneficiu este traumatismul mimim care se produce în timpul procesului de deschidere a micro-canalelor prin faptul că țesuturile scalpului sunt mai mult “îndepărtate” decât tăiate.

  • Obținerea unui aspect natural:

Deschiderea microcanalelor cu ajutorul  lamei de safir permite un număr mai mare de orificii / suprafață, ceea ce permite si duce la o densitate mai mare și un rezultat natural.

  • Vindecarea mai rapida a țesuturilor:

Implantul de păr FUE – safir permite o vindecare mai rapidă a scalpului. Lamele din safir creează deschideri mult mai mici care au un timp de vindecare mai rapid decât după lamele de oțel. În același timp este evitată posibilitatea aparitiei alergiilor la metale  care este posibilă în situația lamelor din oțel.

  • Suprafață netedă fară cicatrici vizibile în zona implantata:

Lamele de safir au o suprafață netedă cu  proprietăți antibacteriene și precizie incredibilă. Riscul de complicații este redus.

  • Retenția firelor de păr este mai bună:

Această metodă avansată efectuată cu lame safir permite o orientare corectă a microcanalelor și o adâncime optimă pentru a putea fixa foliculii implantați. Sunt șanse mici ca să se piardă sau să se modifice orientarea firelor de păr după implantare.

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

Serviciile oferite de noi

CONSULTAȚIE ȘI DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

TRICHOTEST

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL - DHI

IMPLANT DE PĂR ROBOTIC - ARTAS

IMPLANT DE PĂR HIBRID

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR LUNG

IMPLANT DE SPRÂNCENE

IMPLANT DE BARBĂ

IMPLANT PĂR LA FEMEI

CELLENIS

mezoterapie

MEZOTERAPIE

TRATAMENTE LASER

COMPARĂ METODELE

Starea ta de bine începe aici!

Contactează-ne telefonic, pe WhatsApp sau completează formularul on-line!

 +40723518585

Căderea părului mă deranja de o lungă perioadă și ani de zile nici măcar nu mi-am pus problema unui transplant de păr. Nu știam că poate fi atat de eficient, că nu este ceva complicat și mai ales că procedura durează atât de puțin. Tehnologia de ultimă generație folosită de medici foarte bine pregătiți au făcut ca în câteva ore veșnica mea problema cu părul să dispară. Incredibil! Acum, la 6 luni distanță părul meu arată superb și am devenit o persoană mult mai puțin stresată.

D.I, 48 Ani, Cluj-Napoca

Sănătatea părului tău este misiunea noastră!

24/7 DISPONIBILITATE. PROGRAMĂRI FLEXIBILE. CONSULTAȚIE ONLINE.

+40723518585

info@transylvaniahairclinic.ro

Republicii 56, 400489, Cluj-Napoca, Romania