IMPLANT DE PĂR HIBRID

Implantul de păr Hibrid – robotic și manual – procedura unică dezvoltată în clinica noastră.

Această tehnică este dezvoltată în cadrul Transylvania Hair Clinic din dorința de a maximiza rezultatul și a scurta timpul operator, profitând de avantajele fiecărei metode.

Care sunt avantajele față de metoda robotica ARTAS? 

  • În anumite situații este posibil ca transplantul de păr robotic ARTAS să întampine unele limitări în ceea ce privește numărul de grefe care pot fi recoltate din zona occipitala.
  • În aceste condiții putem apela la recoltarea manuală din aceeași regiune sau din alte zone cum ar fi regiunile temporale sau chiar de pe corp ( adica body to head). 

Care sunt avantajele față de metoda FUE manuală? 

  • Software-ul are un rol esențial deoarece prin intermediul inteligenței artificiale poate estima numărul de grefe necesar ca să acopere zona receptoare. 
  • Timpul intervenției scade datorită vitezei de recoltare superioară a robotului ARTAS, care echivalează cu cea a unui chirurg experimentat și datorită planificării orificiilor în funcție de numărul de grefe recoltate, pe care le distribuie într-un mod optim pentru rezultate naturale.
  • Acuratețe superioară în identificarea grefelor disponibile și selectarea acestora în așa fel încât impactul la nivelul zonei donatoare să fie minim, eliminând astfel riscul de a recolta în exces.

Softul avansat al robotului ARTAS numară precis grefele recoltate, care apoi sunt grupate în unități foliculare cu 1,2,3 fire de păr (la microscop) și propune zona de implantare pentru fiecare dintre ele în așa fel încât să avem o imagine completă și predictibilă asupra rezultatului.  

 

Serviciile oferite de noi

CONSULTAȚIE ȘI DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

TRICHOTEST

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL FUE-SAFIR

IMPLANT PĂR MANUAL - DHI

IMPLANT DE PĂR ROBOTIC - ARTAS

IMPLANT DE PĂR HIBRID

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR FUT

IMPLANT DE PĂR LUNG

IMPLANT DE SPRÂNCENE

IMPLANT DE BARBĂ

IMPLANT PĂR LA FEMEI

CELLENIS

mezoterapie

MEZOTERAPIE

TRATAMENTE LASER

COMPARĂ METODELE

Starea ta de bine începe aici!

Contactează-ne telefonic, pe WhatsApp sau completează formularul on-line!

 +40723518585

Am mers la Transylvania Hair Clinic fără să știu concret în ce constă o procedură de transplant de păr. La consultație am avut norocul să o cunosc pe doamna DR. Lavinia Maximencu, care mi-a explicat in detaliu și cu răbdare tot ce trebuia să știu și să fac. M-am decis pe loc ca vreau să fac procedura in această clinică. Un personal super profesionist și aparatură de ultimă generație au făcut posibil ca eu să mă bucur azi de un păr bogat și foarte natural! Vă mulțumesc și keep it up!

A.G, 36 Ani, Baia Mare

Sănătatea părului tău este misiunea noastră!

24/7 DISPONIBILITATE. PROGRAMĂRI FLEXIBILE. CONSULTAȚIE ONLINE.

+40723518585

info@transylvaniahairclinic.ro

Republicii 56, 400489, Cluj-Napoca, Romania